Annons
Annons

Vinn ljuvligt tvåtrådigt ullgarn!

Ibland liksom ropar garn på mig från butikens hyllor och korgar – och jag bara måste köpa... Känner du igen det fenomenet?

IMG_2234

I helgen besökte jag Yllefabriken i Klippan. Kunde inte motstå varken en yllefilt (som dock ska ges bort som förlovningspresent) eller ett helt gäng med tvåtrådiga garnhärvor. Väl hemkommen bestämde jag mig för att dela med mig av min garnlycka och lotta ut dem här på Stickcaféet.

Annons

Har fullt upp med projekt både till vinter och vår, till tidningen och för egen del. Med andra ord så svämmar min garnkorg redan över… Fyra ”paket” får det bli till er – ett blått, ett grönt, ett rosa och ett turkos, tre 100 g-härvor i varje. Fyll i formuläret senast på söndag den 27 sept så drar jag vinnarna på måndag.
Ha en bra vecka!
Malin

TÄVLA HÄR!

LÄS OCKSÅ

(135)
(0)AnnonsAnnons

Senaste från Allers