Annons
Annons

Tomt i tålamodspåsen…

IMG_2468

Påbörjade projekt där hemma i påsar, korgar, väskor. Massor med tankar och (också påbörjade) idéer på gång till tidningen. Men, det hjälper inte. Jag var bara tvungen att nysta en härva ljuvligt rosa bouclégarn jag närmast investerade i förra helgen i Edinburgh. Lokalt producerat och handfärgat ger ett unikt och därmed dyrt garn, detta är min ursäkt. Ibland får man unna sig och jag är väldigt glad för mitt lilla nystan som ska bli en enkel halsduk gjord med 25 räta maskor på stickor nr 8. Enkel, snabbstickad och med fullt fokus på det livfulla garnet.
Idag har jag också lottat fram tre vinnare av ett garnpaket till en söt mjukis-räv. De tre vinnarna är:
Ida Brinning, Mullsjö
Gerd Eklund, Bollnäs
Inga-Britt Granlund, Bureå

Annons

Stort grattis, paketen skickas i veckan!

Malin

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)AnnonsAnnons

Senaste från Allers