Annons
Annons

Lusse-lördag

Smaken av saffran är bland det godaste som finns. Och ingen luciamorgon utan minst en lussekatt och klenät. Så säger traditionen hemma hos mig! I frysen väntar nu ett solgult gäng – med och utan russin. För att få i sig ett russin är något alldeles förfärligt tycker yngste sonen, som i alla år grävt stora hål i varje lussekatt för att få bort de sötsega otäckingarna. I år fick det helt enkelt bli en helt russinfritt gräddad plåt…

Supergoda lussekatter som kollegan Tina bakat med dina barn Fia och Lotta! Ps. När jag bakar lussekatter tillsätter jag 1–2 tsk nystött kardemumma förutom saffran. Prova det!

Årets finaste lussekatter har kollegan Tina bakat med sina barn Fia och Lotta!

Vill du snabbt ha fram Allers toppenrecept på lussekatter (med nystött kardemumma, missa inte den!) är det bara att trycka här!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)



Annons



Annons

Senaste från Allers